Niinpä voisi aloittaa hienosti J.Karjalaisen tekstiä mukaillen tämän päivän ajatuksen =)

Nykyään tuntuu, että aina pitää olla in. Ei ole cool olla normaali.

Mikäli et tiedä mikä on twitter, selfiekeppi, (hästäkkiä en edes yritä kirjoittaa oikein) tai osaa sanoa, mitä BB talossa tapahtui viime kaudella -saat sääliviä tai lähes paheksuvia katseita kaikilta nykysivistyksen omaavilta henkilöiltä... Olet siis nolo!

Sanotaanko nykyään enää, että ollaan in? Sitä on vaikea sanoa.. mutta asiaan.

Nykyään on in tehdä itse kaikki ja nimetä kaikki eväät ulkomaisella kielellä.. On se mahtavaa, kun on olemassa ulkomaiset sanat, onhan broccoli, pulled pork ja cuacamole hienompaa, kuin makkarasoppa, maksalaatikko ja pyttipannu ikinä!

On in imettää.. siitä puhutaan kaikkialla.. siitä tehdään ohjelmiakin! On in imettää ja olla imetyksen tukiryhmissä ja keskustella siitä, kuinka pahoja vanhempia on olemassa, kun ruokkivat lapsiaan vanhanaikaisesti pullosta.. niinkin pikkuisia kääröjä kun ovat vuodenkin vanhana!

Tällä hetkellä on in sanoa syövänsä proteiinirahkaa, proteiinimaitoa, proteiinipatukkaa, lisättyä proteiinia ja PROTEIINIA! Ei siinä ole mitään järkeä syödä lihaa, kun sen saa terveellisesti sokerilla maustetusta maidosta ja suoraan pullosta!

On in ottaa kuvia, selfieitä, kuvata itseään jumppaamassa bodypumpissa, bodyhumpassa, bodytimmissä, bodyjenkassa, bodyfitnessissä, bodyketkutukessa, sekä aamupalalla, salilla, peilin edessä uusissa ja vanhoissa huppareissa.. On hienoa, kuinka monta erilaista ilmettä voi kuvata minuutin aikana samasta kuvakulmasta.. Hienoa, että on kännykkäkamerat!

Materiaali on in.. Olohuoneen kalusteet ja keittiön kaapit uusitaan kerran vuodessa, koska onhan se nyt tyhmää samoissa kamoissa istuskella vuodesta toiseen.. Sielukin uudistuu, kun saa istua ahterinsa uudelle divaanille!

On in katsoa sisustusohjelmia.. Hankkia valkoista ja mustaa.. Mikään ei voisi olla hienompaa, kuin talo, joka on lattiasta kattoon valoisan valkoinen.. Hyi niitä hirsimökkejä ja puuta.. Valkoista sen olla pitää!

Tosi tv on in.. Pääsemme aitiopaikoilta seuraamaan, kuinka ihmiset löytävät toisensa niin laivalta, kuin alastomana saarelta.. Ihmiset suljetaan taloon, alastomat ihmiset taistelevat (vain?) luonnon armoilla,selviytyvät ja taistelevat himojaan vastaan sinkkusaarella.. Kaikki laitetaan kuntoon: huvilat, kodit, mökit, vessat, pihat, ravintolat, hotellit ja autot...On in katsoa, kuinka ihmiset ajavat kilometrejä nähdäkseen kaupan!

On in puhua kieltä, joka on jotain muuta, kuin mitään kieltä.. Me twerkkaamme, stalkkaamme, spämmäämme, tägäämme ja nauramme memejä.. Emme me voi enää tanssia, seurata, hakea tai katsella pilakuvia!

In on myös erikoisuus.. Omat tekemiset on oltava jotain hienompaa, uutta ja erilaista.. Uusia tuulia maailmalta.. Käy kerran Malagalla, harrastuksiisi kuuluu maailman kiertäminen kultturelleja elämyksiä hakien.. Loma ei ole loma, jollei sillä pääse golffaamaan, syvänmerensukellukselle riutoille, makumatkalle Aasiaan tai purjelentämään Skotlantiin.. Ai te kävitte mökillä Kälviällä? (katse hakee ympäristöä ja pieni rykäisy) Ahaa, mielenkiintoista.. Onpahan muuten vähän pikkulintuja tänä vuonna!

 

Niinpä niin.. laittaisikohan huomenna aamupalaksi cafe con leche vai kiehauttaisiko ihan vaan sumpit?